Tuesday, April 28, 2009

Make the right choice...

Sebelum Subuh teman-teman sudah pun terjaga dari tidur untuk mempersiapkan diri untuk solat. Masing-masing sibuk bersilih ganti untuk mengangkat wudhu dan setelah selesai masing-masing mengambil kesempatan menjalankan solat tahajud. Alhamdulillah. Kemudian masing-masing menunggu suara azan tapi masih belum kedengaran sejak dari tadi. Pelik juga sebab azan Maghrib jelas kedengaran dari bilik kami. Kemudian, apabila diperiksanya jam, rupanya DF telah memasang alaram clock jam 5pagi waktu Malaysia iaitu 4pagi waktu BDO! hahahahha.
Setelah selesai bertelekung, oleh kerana kami bangun dalam waktu yang hampir sama, kami pun solat subuh berjemaah. Rupanya itulah hikmahnya. Alhamdulillah. sebab itulah, if we made the right choice in choosing the right friends for you, Insyaallah kita akan selamat dan tidak akan tersesat. Choose the kind of friends who will lead you to the right path. As for me, I'm glad I made the right choice. Alhamdulillah.

1 comment:

  1. O....Datin gi Bandung lagi eh......Bestnye....jangan lupa bawa balik ole-ole for me ye.....hehe...What you've said is absolutely right, Datin..pilih kawan betul-betul...tersalah pilih nanti kita jugaklah yang merana....

    ReplyDelete